Psst. Aspa GasqueK. Läs mer här.

Om GasqueK

GasqueK, eller GasqueKommittén, är den kommitté som har hand om Gasquen. Vi ser till att allt fungerar som det är tänkt i nattklubben när arrangörerna ska ha kalas. Det kan vara allt från att byta trasiga glödlampor till att svetsa. Vi har även hand om arrangörsutbildningar samt själva utvecklingen av Gasquen som nattklubb.

 

Förutom det är vi det sammankallande organet till vad som kallas GasqueRådet vilket samtliga arrangörer sitter med i. Där beslutas det om bokningar samt diskuteras aktuella ämnen.

 

Varje Pubrunda är det GasqueK som arrangerar nere i Gasquen så se till att titta förbi. Då har vi vanligtvis öppet mellan 20 och 01!

 

Du är välkommen att besöka vårt rum nere i Skeppsbyggarfoajén i kårhuset. Vi är nästan alltid där måndagskvällar mellan 17.30 och 18.30.

Aspa GasqueK

GasqueK söker jämt och ständigt drivna människor som vill vara med och utveckla Gasquen. Rekryteringsprocessen är löpande så det är bara att börja aspa på en gång! Är du sugen på att hänga med oss i vårt arbete och våra upptåg så ska du maila aspa@gasquen.se!

aspa@gasquen.se

Sittande GasqueK

Hitta kontaktuppgifter till alla nuvarande GasqueK-medlemmar.

PR-chef

Klara 'Klepto' Nolemo

klara@gasquen.se

Ordförande

Ludwig 'Khan' Gustavsson

khan@gasquen.se

IT-ansvarig

Oscar 'Jægær' Karlsson

jaegaer@gasquen.se

Personalansvarig

David 'LK' Bååw

lk@gasquen.se

Matchef

Måns 'Dansken' Wiking

dansken@gasquen.se

Lokalchef

Samuel 'Lillebror' Lööf

lillebror@gasquen.se

Inventarieansvarig

Hanna 'Ronny' Eliasson

ronny@gasquen.se

Barchef

Clara 'JörgN' Jörgensen

clara@gasquen.se

Prenumerera på följande länk

Kopiera länk

Mac och iOS-kalender